Δελτιο Τυπου για προωθητικη ενεργεια Flash Sale Time is After 00:00 TODAY!


Προφανώς μπορεί να κοιμάστε και η τύχη σας όμως να δουλεύει … έτσι είναι, εάν όμως είστε με τα μάτια ανοιχτά εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας ! 


FLASH SALE TIME! κάθε «μέρα» (που λέει ο λόγος μέρα..) μετά τις 00:00 αυτή την δύσκολη ώρα την κάνουμε εύκολη για συμφέρουσες αγορές ! Έτσι απλά ! 
Τα επικοινωνούμε ΜΟΝΟ με κοινοποίηση σε μερικά* απο τα εταιρικά μας social media και με απευθείας σύνδεσμο με το προϊόν για αγορά το προωθημένο προϊόν ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 00:00 , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ KAI MONO ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ .

 

*ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣE:



#FLASH #SALE #TIME



           Δείτε και το Video


Οι αξίες μας υποδηλώνουν τις βασικές μας πεποιθήσεις και καθορίζουν τα χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας προάγοντας την επίτευξη των στόχων μας. Αυτές οι αξίες αντικατοπτρίζουν το ποιοι είμαστε και τι επιδιώκουμε!



Σεβασμός στον άνθρωπο
γιατί αναγνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας.
Προσήλωση στον Πελάτη
γιατί το κέντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο πελάτης.


Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.
Γι’ αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα τους παρέχοντας τους τη σωστή καθοδήγηση για κάθε προϊόν που τους ενδιαφέρει ώστε να κάνουν μια σωστή και ενημερωμένη επιλογή.

Περισσότερες πληροφορίες - ερωτήσεις: kinfo@koukouzelis.com.gr




Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου





INSTAGRAM