Δελτιο Τυπου για το Official widget των αγωνων PyeongChang 2018


Από σήμερα Τρίτη , 13 Φεβρουαρίου 2018 και μέχρι και την τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, στηρίζουμε την προσπάθεια και έτσι την εικόνα μας συμπληρώνει το official widget των αγώνων σε KOUKOUZELIS Blog , Cook-Kouk , Game-Kouk το οποίο αντικατοπτρίζει και το κλίμα των ημερών που διανύουμε .

Αναφερόμαστε στο Passion Connected ! με απευθείας link με το official site των αγώνων.





Οι αξίες μας υποδηλώνουν τις βασικές μας πεποιθήσεις και καθορίζουν τα χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας προάγοντας την επίτευξη των στόχων μας. Αυτές οι αξίες αντικατοπτρίζουν το ποιοι είμαστε και τι επιδιώκουμε!



Σεβασμός στον άνθρωπο
γιατί αναγνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας.
Προσήλωση στον Πελάτη
γιατί το κέντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο πελάτης.


Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.
Γι’ αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα τους παρέχοντας τους τη σωστή καθοδήγηση για κάθε προϊόν που τους ενδιαφέρει ώστε να κάνουν μια σωστή και ενημερωμένη επιλογή.

Περισσότερες πληροφορίες - ερωτήσεις: kinfo@koukouzelis.com.gr






Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου





INSTAGRAM